Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (2.65 secunde)
Clubul Pandurii nu a facut mari investitii in achiziții, astfel ca nu vor fi nici surprize in alcatuirea primului "unsprezece".
Orasul Istanbul va gazdui luna viitoare si Campionatele Mondiale indoor, competitie la care Doaga are, de asemenea, dreptul sa participe, deoarece si-a realizat baremul. Din lotul pentru balcaniada mai face parte si craioveanul Daniel Betej, dar reprezinta clubul din Onesti.
Cred ca si clubul este multumit, pentru ca eu si Mingote am muncit bine", a mai declarat Cardoso. Brazilianul este golgheterul echipei in acest sezon, cu cinci goluri, insa recunoaste ca postul de atacant nu i se potriveste.
Clubul CFR Marfa IRLU Craiova a obtinut o medalie de bronz, prin Valentina Curca, la tineret, categoria 60 kilograme, in timp ce Dora Mustatea (senioare, 54 kg) a fost nedreptatita la tragerea la sorti, cazand in primul meci cu Mihaela Lacatusu (Steaua), sotia antrenorului Lacatusu.
Acum, ca Eva Carneiro atrage toate privirile, exista inca un motiv ca alti fotbalisti sa fie invidiosi pe cei de la Chelsea. Pentru cei interesati exista alt element important: contractul ei cu clubul englez va expira pe 30 iunie 2014.
Clubul CSM Craiova a obtinut opt medalii (trei de aur, trei de argint, doua de bronz), iar reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Luptatorii de wushu de la clubul craiovean Wu Quan Li "Forta celor cinci pumni" au revenit de la Campionatul National de wushu/Qingda Sanshou (light contact) de la Bucuresti cu 14 medalii, dintre care cinci de aur, sase de argint si trei de bronz.
Cu siguranta, clubul din Targu Jiu va primi o amenda consistenta, dar oficialii pandurilor se asteapta la masuri si mai drastice.
O etapa fara spectatori Comisia de Disciplina din cadrul LPF a decis sa sanctioneze clubul Pandurii Targu Jiu cu disputarea unui joc fara spectatori si o amenda de 20.000 de lei pentru intrarea celor doi spectatori pe terenul de joc la partida Pandurii - Steaua.
A fost o surpriza pentru mine, cu toate ca auzisem ca echipa si clubul se confruntau cu probleme financiare grave.
Federatia Romana de Atletism a trimis ieri spre Rusia, via Viena, o delegatie alcatuita din sapte sportivi, dintre care doua marsaluitoare reprezinta clubul CSM Craiova.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, azi, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
Mi se pare trist ca n-au venit, clubul motivand ca au program incarcat", a declarat antrenorul Radu Voina, pentru Mediafax.
Clubul SC FC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis: participarea la cea mai importanta competitie sportiva a planetei.
Clubul oltean a cerut inceperea urmaririi penale fata de membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din FRF, acuzandu-i de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
Revenind la echipa SCM, jucatoarea Mihaela Briscan si-a prelungit ieri intelegerea cu clubul municipalitatii cu inca un sezon. La fel a facut si sotul acesteia, Adrian Briscan, jucator la echipa de volei masculin a clubului.
Legitimata la clubul AS Flacara Rosie Bucuresti, Doina Staiculescu a fost tripla campioana a Romaniei la gimnastica ritmica, intre 1982 si 1984, sub conducerea Mariei Girb.
Însa, inspectorii UEFA au facut apel la decizia Comisiei de Disciplina, iar forul european le-a dat acestora dreptate, suspendand clubul din Istanbul pentru un an din toate competitiile organizate de UEFA.
google-analytics.com